Rockstar-Business: Νέες Καινοτόμες Υπηρεσίες για ΜΜΕ, Τράπεζες και ΣΠΙ

08:41 16/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Συμβουλευτικό Γραφείο Rockstar-Business® πρωτοπορεί και πάλι παρουσιάζοντας δύο νέες υπηρεσίες που σχεδιάσθηκαν για να βοηθήσουν τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, τις Τράπεζες και τα Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενή κατάσταση της Κυπριακής Οικονομίας, η υπηρεσία Rockstar-Business® Evaluation έχει σαν σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να λύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν από τις χαμηλές πωλήσεις, τα αυξημένα έξοδα και τη χαμηλή παραγωγικότητα. Από την άλλη, η υπηρεσία Rockstar-Business®

Bank Client Evaluation δίνει το ιδανικό εργαλείο στις Τράπεζες/ΣΠΕ να ελέγξουν τη πραγματική κατάσταση της επιχείρησης του πελάτη τους και να μειώσουν έτσι το Ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η υπηρεσία Rockstar-Business® Evaluation απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν σε ελάχιστο χρόνο (ένα μήνα) και με πολύ μικρή επένδυση,  να εντοπίσουν πιθανά προβλήματα και να βελτιώσουν πολλές πτυχές της επιχείρησης τους όπως: μειωμένες πωλήσεις, αυξημένα έξοδα, βελτίωση της παραγωγικότητας και διαδικασιών, ανάλυση πωλήσεων, έλεγχος των ανταγωνιστών τους και πολλά άλλα. Η μελέτη περιέχει ανάλυση όλων των πιο πάνω και επιπρόσθετα προτείνει συγκεκριμένες και ρεαλιστικές εισηγήσεις για τη βελτίωση τους. Επιπλέον προσφέρεται, εντελώς δωρεάν, τρίμηνη υποστήριξη και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες προς την επιχείρηση που θα τη βοηθήσουν να εφαρμόσει με το σωστότερο τρόπο και ελάχιστο κόστος τις εισηγήσεις της μελέτης.

Η υπηρεσία Rockstar-Business® Bank Client Evaluation απευθύνεται στις τράπεζες και Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα (ΣΠΕ) που θέλουν να διαπιστώσουν τη πραγματική εικόνα της επιχείρησης του πελάτη τους. Με την επιλογή αυτή, το Συμβουλευτικό Γραφείο Rockstar-Business® αναλαμβάνει να επισκεφθεί και να ελέγξει τις εγκαταστάσεις, γραφεία ή καταστήματα του πελάτη της Τράπεζας, να μιλήσει με το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους πελάτες, να αναλύσει τους ανταγωνιστές και την αγορά που δραστηριοποιείται και στο τέλος να προτείνει και εισηγηθεί τρόπους οι οποίοι θα βοηθήσουν τον πελάτη να βελτιωθεί όπως επίσης και να αξιολογήσει το βαθμό επικινδυνότητας του Πελάτη όσον αφορά τη περίπτωση να μην αποπληρώσει το δάνειο του.

Η υπηρεσία αυτή έχει πολλαπλό όφελος για τις Τράπεζες αφού από τι μία μπορούν να έχουν πιο ξεκάθαρη, αντικειμενική και άμεση εικόνα για τον πελάτη τους και έτσι να μειώσουν το Ρίσκο μη αποπληρωμής του δανείου του, και από την άλλη μπορούν να προσφέρουν τη μελέτη αυτή στον πελάτη με σκοπό να τον βοηθήσουν να βελτιώσει την επιχείρηση του δείχνοντας και προωθώντας έτσι τη Κοινωνική και “Πελατοκεντρική” Πολιτική τους.

Οι Επιχειρηματίες και Τράπεζες που ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες αυτές στην ιστοσελίδα www.Rockstar-Business.com.

Το Συμβουλευτικό Γραφείο Rockstar-Business® ιδρύθηκε το 2010 και προσφέρει υπηρεσίες σε θέματα Διοίκησης/Διαχείρισης (Management) και Προώθησης (Marketing), με σκοπό να βοηθήσει τις Επιχειρήσεις να λειτουργούν καλύτ

Keywords
Τυχαία Θέματα