Kanika Enaerios Complex – Εκτελεστικός Σύμβουλος Γενικής Διαχείρισης

15:21 24/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

KANIKA ENAERIOS COMPLEX
ADMINISTRATIVE COMMITTEE
ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση της θέσης Εκτελεστικού Συμβούλου Γενικής Διαχείρισης στο συγκρότημα KANIKA ΕΝΑΕΡΙΟΣ. Η θέση αναφέρεται στις ανάγκες Διαχείρισης των δώδεκα πολυκατοικιών του Συγκροτήματος ΕΝΑΕΡΙΟΣ. Οι κύριες απαιτήσεις απασχόλησης είναι:

Οργάνωση και Αρχειοθέτηση του Γραφείου της Διαχειριστικής Επιτροπής για σκοπούς απρόσκοπτης λειτουργίας.
Εκπόνηση προγραμμάτων εργασίας και ανάλογος συντονισμός και παρακολούθηση εκτέλεσης.
Τυποποίηση και συστηματοποίηση των μεθόδων διαχείρισης

των προβλημάτων που αφορούν τις ανάγκες συντήρησης/λειτουργίας όλων των κτηριακών εγκαταστάσεων.
Προετοιμασία ετήσιου προϋπολογισμού Συντήρησης/Ανάπτυξης του Συγκροτήματος και επιμελής παρακολούθηση τήρησής του στα πλαίσια υπάρχοντος σχεδίου δράσης.
Διαχείριση υποθέσεων του Συγκροτήματος στις οποίες εμπλέκονται αρμόδιες αρχές του κράτους ή της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Χειρισμός νομικών υποθέσεων και διαχείριση είσπραξης καθυστερημένων κοινοχρήστων εξόδων.
Σύνταξη και παρουσίαση αναφορών στη Διαχειριστική Επιτροπή και εισηγήσεων για βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων και των κοινόχρηστων χώρων.
Εκπαίδευση υφιστάμενου προσωπικού που θα στοχεύει στην απόκτηση περαιτέρω γνώσεων καθώς και νέων δεξιοτήτων απαραιτήτων για μια επαγγελματικά ορθής διαχείρισης του Συγκροτήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τα ανάλογα ακαδημαϊκά προσόντα και τουλάχιστον πενταετή πείρα σε ανάλογη διοικητική θέση. Οι αιτήσεις που πρέπει να συνοδεύονται με βιογραφικό σημείωμα μίας σελίδας πρέπει να σταλούν στον Πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής το αργότερο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή να παραδοθούν στο Γραφείο της Διαχειριστικής Επιτροπής εντός του Συγκροτήματος Εναέριος-Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα