H στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα προκαλεί προβλήματα

12:47 11/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει την εργασία τους, έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους, έχουν υποστεί μείωση των εισοδημάτων τους και έχασαν τις καταθέσεις τους, δηλώνει το Κίνημα Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών, σχολιάζοντας τη “στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και την έλλειψη πληροφόρησης και συναντίληψης μεταξύ των κομμάτων και της Κυβέρνησης”, κάτι που “συνεχίζει”, σύμφωνα με ανακοίνωση των Οικολόγων, “να δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στην ήδη εξαθλιωμένη κυπριακή οικονομία”.

“Όλοι αυτοί

οι άνθρωποι”, δηλώνουν οι Οικολόγοι, “δεν μπορούν να περιμένουν την Κυβέρνηση να παίζει κρυφτό και να μαδάει μαργαρίτες”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Οικολόγων, “οι πληροφορίες επιμένουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα έχουν δυσανασχετήσει από την αναποφασιστικότητα της κυπριακής Κυβέρνησης”, ενώ “φαίνεται ότι ενοχλεί και η φημολογία για το ρωσικό δάνειο”.

“Η Κυβέρνηση”, δηλώνουν οι Οικολόγοι, “ενώ κρατεί τα πολιτικά κόμματα στο περιθώριο, αναλαμβάνει την ευθύνη για το μνημόνιο και την πλήρη καταστροφή της κυπριακής οικονομίας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα