H Nατάσα Θεοδωρίδου, το club που πλήρωσε είσοδο και το νέο αμόρε!Talk of the town το αποκλειστικό του Onlycy.com!ΒΙΝΤΕΟ

23:12 1/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Talk of the town έγινε για άλλη μια φορά  αποκλειστικό θέμα του Onlycy.com! Σε χρόνο ρεκόρ η είδηση που ήθελε την Νατάσα Θεοδωρίδου να  πλήρωσε είσοδο για να εισέλθει σε γνωστό κλαμπ της Λευκωσίας, επειδή ο άνθρωπος  στην πόρτα  δεν την αναγνώρισε, έγινε το Νο1 gossip της ημέρας και αναμεταδόθηκε σε όλα τα site και  blogs της Ελλάδας.

Και δεν

ήταν μόνο αυτό που προκάλεσε σάλο, αλλά και ο νεαρός άνδρας (αγνώστων προς το παρών) στοιχείων που την συνόδευε και δεν ξεκόλλησε ο ένας από τον άλλον, καθ όλην την διάρκεια της παραμονής τους  στο κλαμπ. Όσοι τους είδαν την συγκεκριμένη νύχτα δεν είδαν δύο φίλους να μιλάνε ,αλλά η συμπεριφορά τους πρόδιδε κάτι περισσότερο από φιλία…

Ο αρχισυντάκτης του καλλιτεχνικού ενθέτου του Onlycy.com , BLA-BLA ,Μιχάλης Σταύρου ,που αποκάλυψε  το εν λόγω θέμα ,σε τηλεφωνική επικοινώνια με το Star Channel δήλωσε:

Το Onlycy.com για άλλη μια φορά θέλει να σας ευχαριστήσει για την αγάπη και την στήριξη σας καθημερινά και που το site μας έγινε μια αγαπημένη σας συνήθεια.
Εμείς σας υποσχόμαστε πως η  δική σας ανταπόκριση ,μας  κάνει καθημερινά καλύτερους και συνεχίζουμε τον αγώνα για μεγαλύτερες επιτυχίες με σεβασμό πάντα στον αναγνώστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα