27.000 βολτ πέρασαν μέσα από το σώμα του ενώ ήταν σε τρένο

14:17 19/11/2013 - Πηγή: OnlyCY
Μεταμόσχευση δέρματος στο Hadassah, το οποίο διαθέτει τη μοναδική Τράπεζα Δέρματος στο Ισραήλ.

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας Ρουμάνου φοιτητή, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα αεροπορικώς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah στο Ισραήλ όταν υπέστη ηλεκτροπληξία σε τρένο στη Μολδαβία, τον περασμένο Αύγουστο.

Έπειτα από εντατική θεραπεία στο Hadassah, τον Οκτώβριο αφαιρέθηκαν τα μηχανήματα που υποβοηθούσαν την αναπνοή και διατροφή του ασθενούς, ο οποίος μπορεί πλέον να μιλά και να τρώει ελεύθερα.

Ο ασθενής

συνεχίζει τη θεραπεία του και η βελτίωσή της κατάστασής του είναι αργή αλλά σταθερή. Ο επόμενος στόχος των θεράποντων γιατρών είναι με φυσικοθεραπεία να ανακτήσει την κίνηση στα άκρα του, τα οποία υπέστησαν πολύ σοβαρά εγκαύματα. Στον νεαρό φοιτητή έγινε μεταμόσχευση δέρματος στο Hadassah, το οποίο διαθέτει τη μοναδική Τράπεζα Δέρματος στο Ισραήλ.

Το ατύχημα συνέβη στην Μολδαβία, σε ηλεκτρικό τρένο, όταν ο Ντέϊβιντ έσκυψε έξω από το ανοιχτό παράθυρο και με κάποιο τρόπο άγγιξε ηλεκτρικό καλώδιο, αφήνοντας 27.000 βολτ ηλεκτρισμού να περάσουν μέσα από το σώμα του. Η υπηρεσία αεροπλάνων ασθενοφόρων της iMER μετέφερε τον ασθενή στο Ισραήλ, από το Βουκουρέστι.

Keywords
Τυχαία Θέματα