1ο Συνέδριο για την ανάπτυξη των αεροπορικών συγκοινωνιών της Κύπρου

16:10 9/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρώτο συνέδριο της Hermes Airports με θέμα την «Ανάπτυξη των αεροπορικών συγκοινωνιών της Κύπρου μέσα από την αλλαγή, τη συνεργασία και την καινοτομία», στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Κύριος στόχος της πρωτοβουλίας που αναλήφθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hermes

Airports, ήταν η κατανόηση της εξαιρετικής σημασίας που μπορεί να διαδραματίσει η περαιτέρω ανάπτυξη της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου με το εξωτερικό αλλά και η εξέταση των τελευταίων εξελίξεων στην τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Το συνέδριο, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, Τάσου Μητσόπουλου, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες για ένα ουσιαστικό και παραγωγικό διάλογο, ο οποίος είχε ως βάση του την εμπειρογνωμοσύνη διεθνών προσωπικοτήτων και μια σειρά από επιτυχημένα παραδείγματα, παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο κ. Μητσόπουλος επισήμανε ότι «η Κύπρος, παρά την οικονομική κρίση την οποία διέρχεται, εξακολουθεί να προσφέρει σε εκατομμύρια τουρίστες που την επισκέπτονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μοναδικές εμπειρίες.

“Σήμερα, η προσπάθεια μας είναι να εργαστούμε συλλογικά και παραγωγικά μαζί με όλους τους συνεργάτες μας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της τουριστικής μας βιομηχανίας. Όραμα αλλά και αποστολή μας είναι να εισαγάγουμε την Κύπρο σε μια νέα εποχή, η οποία θα περιλαμβάνει τον εμπλουτισμό αλλά και την πραγματική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος”, τόνισε.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά σχετικά με τους σχεδιασμούς ανάπτυξης της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας η οποία καταρτίστηκε από φορείς της τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κύπρου, ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου και τα Περιφερειακά Συμβούλια Τουριστικής Ανάπτυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα