180 χιλιάδες ευρώ για συναυλία του Πασχάλη Τερζή στην Πάφο;

12:32 14/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Γύρω στις 180 χιλιάδες ευρώ αναμένεται να στοιχίσει σύμφωνα με πληροφορίες του pafospress και της Σταυρούλας Μιτλιάδου,  η συναυλία του Πασχάλη Τερζή που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Πάφο.

Οι πληροφορίες που εξασφάλισε το Pafospress αναφέρουν ότι οι 125 χιλιάδες ευρώ είναι για τον Πασχάλη Τερζή, οι 30 χιλιάδες αφορούν έξοδα ταξιδιού και διαμονής της αποστολής του τραγουδιστή τα οποία και θα επωμιστεί εξολοκλήρου ο Δήμος Πάφου ενώ οι υπόλοιπες 22 χιλιάδες ευρώ είναι για τα έξοδα

του ΦΠΑ. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέρος των κερδών από την συναυλία αναμένεται να δωθούν στην Αθλητική Ένωση Πάφος για ενίσχυση.

Την πρόταση μελετά η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Πάφου η οποία και θα την παρουσιάσει στην επόμενη Ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι πληροφορίες  ωστόσο αναφέρουν ότι αυτή η πρόταση δεν θα περάσει αφού οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι είναι κάθετα εναντίον μιας τέτοιας μεγάλης οικονομικής διοργάνωσης από τη στιγμή που τα οικονομικά στον Δήμο Πάφου βρίσκονται σε δυσμενή κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα