Οι online gamers θηλυκού γένους κάνουν περισσότερο σεξ! [INFOGRAPHIC]

12:02 12/12/2011 - Πηγή: Gugoo

Διαβάζοντας και μόνο τον αγγλικό τίτλο στο Mashable πριν μερικές ώρες μου κίνησε την περιέργεια για τους εξής δυο λόγους: α) ποιος ασχολείται με το πόσο σεξ κάνουν οι gamers και β) γιατί ειδικά οι γυναίκες να κάνουν περισσότερο.

Κι όμως διαβάζοντας αναλυτικά διαπίστωσα ότι η εταιρία Harris Interactive έκανε μια έρευνα στην Αμερική σε 2.000 ενήλικες και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

1) Οι γυναίκες που παίζουν online παιχνίδια είναι πιο ευτυχισμένες, πιο κοινωνικές και πιο ενεργητικές σωματικά και σεξουαλικά συγκριτικά με τις non-gamers.
2) Το gaming λειτουργεί σαν τρόπο καταπολέμησης του στρες για το 61% ενώ το 16% παίζει online παιχνίδια προκειμένου να επικοινωνεί με άλλο κόσμο

Το infographic της GameHouse συγκρίνει τα χαρακτηριστικά γυναικών που παίζουν online και αυτών που δεν παίζουν. Η έρευνα έδειξε πως το 55% από τους gamers είναι γυναίκες και το 45% άντρες.

Είναι ξεκάθαρο πως οι γυναίκες gamers κοινωνικοποιούνται πολύ περισσότερο από τις non gamers αφού το 88% έχει πολύ ενεργητική δράση μέσα στα social networks σε καθημερινή βάση συγκριτικά με το 71% των non gamers.

Περισσότερες από τις μισές gamer γυναίκες (64%) είναι είτε παντρεμένες είτε συζούν. Το 57% κάνει σεξ και το 38% κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα συγκριτικά με τις non gamers γυναίκες όπου το 52% κάνει σεξ και το 34% κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Το 38% των θηλυκών gamers έχουν παιδιά κάτω των 18 ετών σε σύγκριση με το 28% των non gamers. Η πιο δημοφιλής ώρα gaming είναι μεταξύ 8-12 και το βράδυ (προφανώς όταν τα παιδιά πέφτουν για ύπνο).

Είναι προφανές ότι οι γυναίκες με πολλαπλές υποχρεώσεις (γάμος, παιδιά κτλ) θεωρούν το gaming σαν ένα τρόπο εκτόνωσης και κοινωνικοποίησης αφού συνήθως δεν έχουν το περιθώριο να λείπουν από το σπίτι πολλές ώρες. Αυτό ανεβάζει την ψυχολογία τους και κάπως έτσι δικαιολογείται και το περισσότερο σεξ. Προσωπικά μου φαίνεται λίγο «άθλιο» όλο αυτό και αρκετά «αμερικανιά» αλλά τα νούμερα αυτά δείχνουν οπότε δεν έχω λόγο να το αμφισβητώ.

Πηγή: mashable.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Gugoo