Ζητούν βοήθεια από τον Ρέμο

04:01 7/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η νέα διοίκηση του Ηρακλή στην σύσκεψη των φορέων που έγινε την Δευτέρα στην Μίκρα αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στο πλαίσιο της προσπάθειας οικονομικής ενίσχυσης του Γηραιού.  Η νέα διοίκηση του Ηρακλή κάνει ότι μπορεί για να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση του Γηραιού. Στο
πλαίσιο των δράσεων που έχει αναλάβει η νέα διοίκηση θα επιδιώξουν οι άνθρωποι της ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Αντώνη Ρέμο, ενώ αποφασίστηκε και η άμεση προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, ούτως ώστε να εισρεύσουν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή:
«Κατά τη σημερινή σύσκεψη στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Μίκρα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από την Διοίκηση της ΠΑΕ για τις νομικές κινήσεις, οι οποίες έχουν δρομολογηθεί, όπως και για την οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η κυανόλευκη ποδοσφαιρική εταιρία. Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση επαφής μεταξύ των διοικούντων της ΠΑΕ και μελών της υποστηρικτικής επιτροπής με τον μεγαλομέτοχο, τις αμέσως επόμενες μέρες. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι αρχίζει άμεσα η προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, προκειμένου να προκύψει οικονομική εισροή για τις άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ, ενώ θα προωθηθούν συντονισμένες κινήσεις για οικονομική αρωγή από πλευράς των επιφανών Ηρακλειδέων».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα