Βασιλειάδης: «Υπερτερεί ο ΠΑΟΚ»

15:52 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο ΠΑΟΚ καλείται απόψε να πάρει το προβάδισμα στην σειρά των μικρών τελικών με τον Άρη, με τον σούτινγκ γκαρντ της Μπιλμπάο, Κώστα Βασιλειάδη, να θεωρεί ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας. Ο άλλοτε σούτινγκ γκαρντ του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης, μίλησε στον «Sport 103 fm» για...

... τον «εμφύλιο» της Θεσσαλονίκης:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δε θα έχει πρόβλημα να νικήσει και να βγει τρίτος. Παίζουν ρόλο πολλά, ο κόσμος, η έδρα, η φανέλα... Πάνω κάτω, οι ομάδες είναι ίδιες. Το θέμα είναι η καρδιά, η έδρα, ο κόσμος... Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ υπερτερεί αυτή τη στιγμή. Σημασία έχει η νίκη, έστω και με έναν πόντο. Αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα».

... την σημασία της κατάκτησης της τρίτης θέσης από τον ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλίσει η ομάδα το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα. Θα αλλάξουν γενικότερα τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ. Αν βγει τρίτη η ομάδα, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά του χρόνου».

... την συμβουλή του στον Γιώργο Αποστολίδη:

«Να θυμηθεί τα εφηβικά χρόνια που παίζαμε ΠΑΟΚ - Άρης. Πλάκα κάνω... Ο Γιώργος είναι ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, ξέρει τι πρέπει να κάνει σε αυτά τα ματς και νομίζω ότι θα το κάνει».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα