«Τσεκάρει» τέσσερις ο Εργοτέλης

Την περίπτωση τεσσάρων ποδοσφαιριστών εξετάζει ο Εργοτέλης ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ντάνι, Επστάιν, Μπαστία, Τσεσνάουσκις βρίσκονται στο στόχαστρο των Κρητικών.
Το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει στον Εργοτέλη και από τώρα οι Κρητικοί εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις παικτών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ένας από τους βασικούς στόχους του συλλόγου του Ηρακλείου είναι ο Ντάνι.

Ο 29χρονος αμυντικός χαφ
του Ηρακλή έχει 24 εμφανίσεις και δύο γκολ με τον «Γηραιό» και στον Εργοτέλη τον προορίζουν ως τον αντικαταστάτη του Τζούνιορ ή του Μπέτο, καθώς ένας εκ των δυο αναμένεται να αποχωρήσει. Επίσης, οι Κρητικοί «τσεκάρουν» και μια-δυο περιπτώσεις για την επιθετική γραμμή. Από την αναμέτρηση με την Κέρκυρα είχε γίνει λόγος για επαφή των δύο ομάδων, με αφορμή τον Ντένις Επστάιν.

Ο Γερμανός έχει πετύχει εννιά τέρματα με τους Φαίακες, ενώ αν δεν… κάτσει, στον Εργοτέλη εξετάζουν την επιστροφή του Τσεσνάουσκις. Τέλος, ενδιαφέρον από την ομάδα της Κρήτης υπάρχει και για τον Αντριάν Μπαστία. Έτσι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και για τους τέσσερις μετά το Πάσχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα