Το δίδυμο του Μάρτη

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης στους άνδρες και η Νικόλ Κυριακοπούλου στις γυναίκες αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές για τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μηνιαίας δημοσκόπησης που διενεργεί ο ΣΕΓΑΣ.Οι δύο αθλητές εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους στους αγώνες που διεξήχθησαν μέσα στον Μάρτιο, με τον πρωταθλητή του Ολυμπιακού να λαμβάνει ποσοστό 87,1%
και την πρωταθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων 64%.

Συγκεκριμένα, ο Χονδροκούκης ήταν παρών στον τελικό του ύψους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Παρίσι, καταλαμβάνοντας την 5η θέση με άλμα στα 2.29μ, επίδοση που είναι ατομικό ρεκόρ. Παράλληλα, έγινε ο 3ος καλύτερος Έλληνας όλων των εποχών.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο συναθλητής του Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομοτηνής), ο οποίος στην ίδια διοργάνωση, στο ύψος, είχε πάρει την 4η θέση με 2.32μ. (επίσης ατομικό ρεκόρ), ενώ στην τρίτη βρέθηκε ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης (ΓΣ Βόλου), ο οποίος στο Παρίσι είχε καταλάβει την 5η θέση με 5.61μ.

Η Κυριακοπούλου από την πλευρά της είχε πολύ καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό της γαλλικής πρωτεύουσας, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με επίδοση 4.55μ, που της έδωσε την πρόκριση για τον τελικό. Εκεί, κατέλαβε την 9η θέση με 4.35μ.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Κατερίνα Στεφανίδη, εκπρόσωπος του ίδιου αγωνίσματος, ενώ τρίτη ήταν η Αθανασία Πέρρα, η οποία στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού κατετάγη 7η με 14.01μ.
Keywords
Τυχαία Θέματα