Τι μας δίδαξε το FM 2011

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα "στραβά" του Football Manager κανείς δεν μπορεί να τα παραλείψει. Ας δούμε ειδικότερα τι μπορεί να συναντήσει κανείς στο Football Manager 2011. - Όταν φέρνεις έναν νέο παίκτη, οι δημοσιογράφοι σου κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις.
- Αν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έχεις κάνει και τις τρεις αλλαγές σου, τότε μέχρι το 90' σίγουρα θα σου τραυματιστεί παίκτης
και θα μείνεις με 10.
- Νόμος του Μέρφι: Αν έχεις ξεμείνει από επιθετικούς ή πλάγιους μπακ λόγω τραυματισμών, τότε θα σου τραυματιστούνε κι αυτοί που σου απέμειναν.
- Άμα δεν έχεις λεφτά να υπογράψεις εκείνη την στιγμή τον παίκτη, τότε ο ατζέντης του δεν θα σου μιλάει για μήνες.
- Ο Dida "τα καταπίνει όλα" (όλα όμως).
- Οι οπαδοί δεν μπαίνουν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.
- Οι πρόεδροι δεν συνηθίζουν να κάνουν δηλώσεις.
- Οι μεγάλοι ατζέντηδες ζητάνε 10-15 εκατομμύρια ευρώ για πλάκα, ακόμα και για παίκτες που δεν κάνουν ούτε 1 εκατομμύριο.
- Επιπλέον, αν δεν έχεις να δώσεις χρήματα για τον μισθό που ζητάει ο παίκτης, τότε ο ατζέντης θα σου ζητήσει τα διπλά (20-30 εκατομμύρια ευρώ).
- Οι διαιτητές δεν κάνουν ποτέ λάθη. Εσύ δεν βλέπεις καλά.
- Σε συνέντευξη τύπου μπορείς να πεις παραμύθι ότι είσαι ήδη φίλος με τον παίκτη που μόλις έφερες κι ο παίκτης να το περάσει στο ντούκου.
- Οι ατζέντηδες Γ' διαλογής έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να ξεφορτωθούν τα σαπάκια τους σε ομάδα της Superleague.
- Οι άνεργοι γυμναστές προτιμούν να κάτσουν άνεργοι για πολλά χρόνια από το να έρθουν σε ελληνική ομάδα.
- Οι παίκτες από το φυτώριο έχουν γραμμένους τους βετεράνους στα παλιά τους τα παπούτσια και δεν θέλουν να μάθουν τίποτα από αυτούς.
- Αν προτείνεις σε έναν παίκτη σου να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι του θα σε αγνοήσει. Άμα το προτείνει ο βοηθός σου όμως, τότε ο παίκτης θα σε δει με άλλο μάτι.
- Η διοίκηση σε αφήνει να πάρεις όσους παίκτες θέλεις στα όρια του μπάτζετ, αλλά σου βάζει όριο στην πρόσληψη προπονητών έστω κι αν παίρνουν...300 ευρώ τη βδομάδα ο καθένας.
- Ενώ βλέπετε έναν αγώνα, οι παίκτες μπορεί καμιά φορά να...εξαφανιστούνε.

 Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.
Keywords
Τυχαία Θέματα