«Θέλω να αποδείξω πράγματα»

Ευτυχής με την κλήση του στην Εθνική ομάδα εμφανίστηκε ο Στεφανος Αθανασιάδης ο οποίος τόνισε πως είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη το εθνόσημο. Δυσκολεύει η συμμετοχή του Αβραάμ. Aναλυτικά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σχολίασε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης για... …το όνειρο της καθιέρωσης: «Πιστεύω ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Πήρα τις ευκαιρίες μου στον ΠΑΟΚ, τις άρπαξα κι απέδωσα καλά και
τώρα ήρθε η κλήση μου στην Εθνική. Θέλω να αποδείξω στον προπονητή την αξία μου και θέλω να καθιερωθώ. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή». …το ματς με τη Μάλτα: «Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθούμε στην κορυφή.» …την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι διεθνείς: «Ηξερα πολλά παιδιά ήδη και όλοι με βοήθησαν να μπω στο κλίμα. Ολοι τους είναι πολύ καλοί χαρακτήρες. Τον κ. Σάντος τον γνώριζα, έχουμε συνεργαστεί και στον ΠΑΟΚ κι ελπίζω να έχουμε κι εδώ μια πολύ καλή συνεργασία».
  Δυσκολεύει του Αβραάμ Το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε χτες στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, φάνηκε πιο σοβαρά από τις αρχικές εκτιμήσεις, καθώς δεν μπόρεσε να προπονηθεί σήμερα (πρωινή ήταν η προπόνηση για τη «γαλανόλευκη» στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης) και πιθανότατα δεν θα μπορέσει να μπει ούτε την Τετάρτη σε πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αν μάλιστα δεν μπορέσει να προπονηθεί και την Πέμπτη (κάτι που δεν είναι απίθανο) τότε δεν θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση του Σαββάτου, και θεωρείται πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί πλέον στην πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο ο 19χρονος Κυριάκος Παπαδόπουλος.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα