«Θα βελτιωθούμε στα πλέι οφ»

Την αισιοδοξία του ότι ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να αλλάξει πρόσωπο και να παρουσιαστεί βελτιωμένος στα πλέι οφ, εξέφρασε ο Ντιέγκο Αρίας. Ο Κολομβιανός άσος τόνισε ότι θα βοηθήσει η διακοπή.Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Αρίας στον Sport 103

Για την ισοπαλία με τον Ηρακλή: «Μπορεί να πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας, όμως, είχαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε και έχουμε κατακτήσει τη νίκη».

Για την
αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ευχαριστημένος παρόλο που είμαι νέος στον ΠΑΟΚ. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά παραπάνω πράγματα και να έχουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα».

Για το τι μπορεί να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Η εικόνα πρέπει να αλλάξει εντελώς. Ευτυχώς υπάρχει χρόνος για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε παράλληλα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στους αγώνες των πλέι οφ».

Για την αγωνιστική αλλαγή του ΠΑΟΚ: «Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι ο ΠΑΟΚ είμαι μεγάλη ομάδα. Αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι θα φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Για το αν βοηθήσει την ομάδα η διακοπή μέχρι την έναρξη των πλέι οφ: «Θεωρώ ότι είναι αρκετό το διάστημα για να ξεκουραστεί. Σίγουρα η κούραση είναι μεγάλη, ωστόσο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή».

Για το αν μπαίνει φαβορί ή όχι ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πλέι οφ: «Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να προετοιμαστεί παράλληλα και να μπει χωρίς καμιά ταμπέλα. Έχουμε δει ότι ο τίτλος φαβορί δεν ισχύει και για αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο σε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να μην έχουμε στο μυαλό μας ότι είμαι φαβορί ή αουτσάιντερ».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα