«Θα έρθει και η δική μου σειρά»

Ο Αστέριος Γιακουμής τη φετινή χρονιά δεν μπόρεσε να φορέσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος πορτιέρο δεν το βάζει κάτω και αισιοδοξεί ότι θα έρθει η σειρά του.O τρίτος κατά σειρά  τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αστέριος Γιακουμής, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις εμπειρίες του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του.«Ήρθα φέτος στον ΠΑΟΚ,
μπορεί να μην έπαιξα, αλλά είχα την ευκαιρία να προσαρμοστώ στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι με τερματοφύλακες όπως ο Χαλκιάς κι ο Κρέσιτς. Βλέπω στις προπονήσεις κάθε κίνησή τους και προσπαθώ να τους μιμηθώ».
Σε ερώτηση αν θα ήταν καλύτερο για αυτόν να δοθεί δανεικός, είπε: «Το έχω ξαναζήσει αυτό και στον Αγροτικό Αστέρα. Θα μπορούσα να πάω κάπου δανεικός, αλλά θα αισθανόμουν σαν να τα παρατάω. Θέλω να το παλέψω και πιστεύω ότι έτσι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που βλέπεις νέα παιδιά να παίρνουν ευκαιρίες, πρέπει κι εσύ να δουλέψεις και να περιμένεις να έρθει και η δική σου σειρά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει τέτοιες συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά νομίζω ότι εξαρτάται από εμένα, από το πώς θα τα πάω εγώ».
Σε ό, τι αφορά τα πλέι οφ, σχολίασε: «Τα καταφέραμε πέρυσι, μακάρι να τα καταφέρουμε και φέτος. Είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν. Η διακοπή των Χριστουγέννων μάς βοήθησε πολύ. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και τώρα, που η ομάδα πήρε κάποιες ανάσες».
Για τη συνεργασία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Στέφανο Αϊβαλιώτη, τόνισε: «Είχαμε συνεργαστεί και στον Αγροτικό Αστέρα. Η δουλειά του είναι πάρα πολύ καλή, δεν σταματά να βρίσκει νέα πράγματα και να προσπαθεί να μας τα διδάξει στην προπόνηση», ενώ σε σχόλιό του για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, είπε: «Σε διάρκεια, πιστεύω ότι είναι οι Κασίγιας και Φαν ντερ Σαρ, αλλά αν δούμε και τα σωματικά χαρακτηριστικά, ο Κασίγιας είναι ο καλύτερος στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα