Ταπούτος: «Κομβικό παιχνίδι»

Ο Άρης φιλοξενείται από το Μαρούσι το προσεχές Σάββατο (5.00μ.μ, ΕΤ-1), με τον Χρήστο Ταπούτο να αναφέρεται στην κρισιμότητα της αναμέτρησης, αναφορικά με την είσοδο των «κιτρίνων» στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.Ο φόργουορντ του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, που πολύ δύσκολα θα παίξει κόντρα στο Μαρούσι, καθώς έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο, μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM» για..

... την πορεία της αποθεραπείας του:

«Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος, αλλά είναι πιο σοβαρά τα πράγματα από τις προηγούμενες φορές... Θέλω πάνω από
όλα να προσφέρω, αλλά πρέπει να προσέξω για να μην έχουμε χειρότερα.

Είχα πάθει τράβηγμα στο δικέφαλο, δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, αλλά στο παιχνίδι (με τον Ηρακλή) λόγω της έντασης και της θέλησης το τράβηγμα έγινε θλάση».

... την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων:

«Αν κερδίσουμε το λιγότερο που μπορούμε να πετύχουμε είναι να μπούμε στην τετράδα, άρα είναι ιδιαίτερα κομβικό το παιχνίδι. Το Μαρούσι έχει και καλούς και έμπειρους παίκτες, προπονητή που είναι μαθημένος στα δύσκολα, προετοιμάζει ψυχολογικά τους παίκτες του πολύ καλά. Ολα τα παιχνίδια τα έχει παλέψει εκτός από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και με μας στο Αλεξάνδρειο (86-63).

Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να περιορίσουμε τα ατού του Αμαρουσίου, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να βγάλουμε εκτός παιχνιδιού τον Μπάγκαριτς, που είναι το Α και το Ω του Αμαρουσίου.

Η ομάδα στην επίθεση έχει ταλέντο, μπορεί ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε να μπει μέσα και να σκοράρει. Αν είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα, το παιχνίδι στην επίθεση θα μας βγει πιο εύκολα».
Keywords
Τυχαία Θέματα