Τα σενάρια όλα είναι πιθανά...

Εκτός από τα μεταγραφικά, της εποχής είναι και τα σενάρια των playoffs της Superleague με ενδιαφέρον από την πρώτη μέχρι την τελευταία θέση. Διαβάστε στο gazzetta.gr τι παίζει. Τελευταία αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Β. Η βαθολογία
(5 αγώνες) 1. Παναθηναϊκός 10
2. ΠΑΟΚ 9
3. ΑΕΚ 8

4. Ολυμπιακός Βόλου 6 1. Παναθηναϊκός
Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την ΑΕΚ με οποιοδήποτε σκορ, μπορεί να πανηγυρίσει για την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League, χωρίς να έχει καν το αυτί του σε κασετοφωνάκι.

2. ΑΕΚ
Δεν φτάνει στην ΑΕΚ μόνο η νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού την τελευταία αγωνιστική για να μπει στα playoffs της κορυφαίας διοργάνωσης. Η Ενωση θέλει νίκη στο δικό της ματς και ο ΠΑΟΚ να μην κερδίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα. Αν οι Θεσσαλοί πάρουν έστω και τον βαθμό, ο Δικέφαλος τερματίζει πρώτος. Αν η ΑΕΚ χάσει από τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός Βόλου κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα τερματίσει στην τελευταία θέση του μίνι πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν την απασχολεί σε σχέση με τα προκριματικά του Europa League, καθώς έχει εξασφαλίσει την «καλή» θέση χάρη στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

3. ΠΑΟΚ
Εννοείται πως θέλει νίκη ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα για να πάει στα αστέρια, όμως αυτό δεν φτάνει. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν το τρίποντο και την ίδια στιγμή θα εύχονται να πάρει έστω έναν βαθμό η ΑΕΚ στον αγώνα του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. 4. Ολυμπιακός Βόλου
Είναι η μοναδική ομάδα που δεν μπορεί να ονειρεύεται τα αστέρια. Εχει έξι βαθμούς και ο πρώτος Παναθηναϊκός δέκα, άρα το μόνο που μπορεί να φτάσει είναι η δεύτερη θέση, αυτό γίνεται μόνο με διπλό στην Τούμπα και ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό. Αν κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και η Ενωση κερδίσει τους Πράσινους, μένει στην τελευταία θέση και ταυτόχρονα εκτός Ευρώπης.
Keywords
Τυχαία Θέματα