Τα ελληνικά cashes συνεχίζονται

Η χθεσινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στους τρεις Έλληνες παίκτες που έσπασαν τα κοντέρ στα events του SCOOP. Οι επιτυχίες των Ελλήνων στα online τραπέζια της Pokerstars όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Πλέον τα τελικά τραπέζια έχουν γίνει καθημερινά ρουτίνα, πράγμα που αποδεικνύει την άνοδο των συμπατριωτών μας. Συγκεκριμένα στο $109 Rebuy είχαμε διπλή εκπροσώπηση στο τελικό τραπέζι. Ο “maximillian74” αποκλείστηκε στην όγδοη θέση παίρνοντας $2.160 ενώ τέταρτος τερμάτισε ο “Sailor XXX” για $7.200. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τουρνουά πήρε μέρος
και ο Σταύρος “IDOLLS” Κάλφας o οποίος αποκλείστηκε στην 16η θέση και πήρε $624.

Στο “The Big $55” ο παίκτης με το screen name “cbill_gr” έφτασε στο τελικό τραπέζι, και έπειτα από deal των 4 τελευταίων παικτών εξασφάλισε $8.900. Οι συμμετοχές στο τουρνουά έφτασαν τις 2.145 και διήρκησε περίπου οχτώ ώρες.


Τέλος σε τουρνουά που τέλειωσε πριν λίγες ώρες ο “NoLimit173” κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση του $162 Nightly Fifty Grand. Ο Έλληνας παίκτης έκανε deal στο Heads Up και πήρε $9.269 για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα.

GG, guys PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα