ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (16/10) η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος MarfinLaiki, με την Ομόνοια να είναι το φαβορί κόντρα στην Αναγέννηση και το παιχνίδι στο «ΓΣΠ» να είναι ανοικτό για όλα τα αποτελέσματα.

Στις 18:00 (Cytavision) στο «Τάσος Μάρκου», η Αναγέννηση Δερύνειας υποδέχεται την Ομόνοια, με τους φιλοξενούμενους να είναι το μεγάλο φαβορί. Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, η Αναγέννηση μετρά δύο σερί ήττες και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα μεγαθήριο, θα ήταν ιδανικό για να επιστρέψουν τα χαμόγελα ενώ με την σειρά της Ομόνοια που βρίσκεται σταθερά σε ανοδική πορεία,
θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΛ και να την… πιάσει στην 2η θέση.

ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΝΕΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Την ίδια ώρα (LTV) στο «ΓΣΠ», ο Ολυμπιακός φιλοξένει την Νέα Σαλαμίνα, σε μια αναμέτρηση χωρίς φαβορί αλλά με αρκετό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο «Δασάκι» κόντρα στον Εθνικό και θέλουν να… ζευγαρώσουν τις επιτυχίες ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα από την ΑΕΛ στην πρεμιέρα, συνεχίζουν αήττητοι και με διπλό στην Λευκωσία θα πλησιάσουν τη πρώτη τετράδα.

ΝΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα