Συμφώνησε με Σάντσες η Μπάρτσα!

19:04 7/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Το πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε στην Μπαρτσελόνα έγινε, καθώς οι «μπλαουγκράνα» συμφώνησαν με τον Χιλιανό για τετραετές συμβόλαιο.
  Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σάντσες στην Ουντινέζε ύψους 27 εκατ. ευρώ και τον Μπόγιαν Κρκιτς ως έμψυχο αντάλλαγμα. Οι δύο πλευρές μπορεί να μην έχουν φτάσει ακόμη σε συμφωνία, όμως η διοίκηση της ιταλικής ομάδας έδωσε άδεια στην Μπαρτσελόνα να διαπραγματευτεί με τον ίδιο τον παίκτη. Οι Καταλανοί τα βρήκαν σε όλα με τον Χιλιανό για τετραετές
συμβόλαιο που θα του αποφέρει 3 εκατ. ευρώ ετησίως, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των «φριουλάνι» Φράνκο Σολντάτι!

«Ο μάνατζερ του παίκτη Φερνάντο Φελίτσεβιτς μας ενημέρωσε ότι υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στον Σάντσες και την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο με ετήσια αποζημίωση 3 εκατ. ευρώ. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι η Μπαρτσελόνα θα είναι η επόμενη ομάδα του παίκτη, όμως είμαστε ενήμεροι για την επιθυμία του. Η εκτίμησή μου είναι ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη του Ιουνίου. Ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα και της δώσαμε την άδεια να μιλήσει με τον παίκτη. Αυτές οι δύο υποθέσεις, όμως, είναι τελείως διαφορετικές. Αν πληρώσουν αυτά που ζητάμε, τότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραχωρήσουμε τον παίκτη, όμως πρέπει πρώτα να φτάσουμε εκεί για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», ήταν οι δηλώσεις του Ιταλού παράγοντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα