Στο Βίλνιους ο Κλέιζα

Η αποθεραπεία του Λίνας Κλέιζα θα διαρκέσει αρκετό καιρό κι ο φόργουορντ των Ράπτορς επέστρεψε στην πατρίδα του όπου και θα μείνει μέχρι τον Ιούλιο για να συνεχίσει το πρόγραμμα... της επιστροφής του.
  Η αποθεραπεία του Λίνας Κλέιζα μεταφέρθηκε από το Τορόντο… στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Ο 26χρονος φόργουορντ συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης του δεξιού ποδιού, όπου και είχε χειρουργήσει όταν υπέστη ολική ρήξη μηνίσκου και χόνδρου. «Κάνουμε ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών του ποδιού, αλλά προς το παρών κάνουμε τις βασικές στις οποίες
δεν περιλαμβάνεται το τρέξιμο ή άλματα, αυτές θα γίνουν όταν δυναμώσει το πόδι του», τόνισε ο προσωπικός του προπονητής. «Η αποθεραπεία είναι δύσκολη, αλλά πολλοί άνθρωποι εξαρτώνται από μένα. Παίρνει πολύ χρόνο. Προχωράω και θα τα καταφέρω», είπε χαμογελαστός ο Λίνας Κλέιζα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι υπό την εποπτεία του ιατρικού τιμ των Τορόντο, μέχρι τον Ιούλιο που θα μείνει στην πατρίδα του, ενώ πρόκειται να τον επισκευτεί και ο γιατρός της εθνικής Λιθουανίας. 
Keywords
Τυχαία Θέματα