Στο «κόλπο» και το... στοίχημα!

Aυτή την φορά η «ΔΙΚΗ» δεν... τραγούδησε! Κασέτα δεν υπήρξε, όμως δόθηκε μια νέα διάσταση με την παρέμβαση του δημοσιογράφου Άρη Γάτα που αναφέρθηκε στην στοιχηματική συμπεριφορά πάνω στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό!  Ο Κούγιας ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε συνάντηση με τον Πατέρα.
Η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Blue Sky» έχοντας ως θέμα τις περιβόητες κασέτες και καλεσμένο τον Αλέξη Κούγια. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε συνάντηση με τον Νίκο
Πατέρα, κάτι που γράφτηκε  σε μερίδα του Τύπου.

«Το ένα από τα δύο γραφεία μου είναι στο Κολωνάκι. Με τον Πατέρα μιλήσαμε τηλεφωνικά. Ήταν να βρεθούμε το σαββατοκύριακο, αλλά προτίμησα να πάω στον αγώνα της Παναχαϊκής» ήταν τα λόγια του για το θέμα αυτό.

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Θωμαΐδης αποκάλυψε πως τον πήρε τηλέφωνο ο Αχιλλέας Μπέος και του είπε ότι ο Αλέξης Κούγιας δεν θα πάει στην εκπομπή γιατί ήταν στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα.

«Δεν είναι συρραφή»

Από κει και π
Keywords
Τυχαία Θέματα