Στην Μπενφίκα ο Αρτούρ

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρτούρ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μπράγκα με τη μορφή δανεισμού. Ο Αρτούρ ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες στην πορεία της Μπράγκα μέχρι τον τελικό του Europa League, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν αναπληρωματικός του Φαλγκέιρας, και η Μπενφίκα έσπευσε να τον αποκτήσει. Ο τριαντάχρονος
τερματοφύλακας αγωνίστηκε φέτος στην Πορτογαλία με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, στην οποία ανήκει από το 2008. Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα φτάνει στο τέλος του τον προσεχή Ιούνιο και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Λουζιτανούς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Διάλεξα την Μπενφίκα γιατί είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, πολύ σημαντικός, έχει φιλόδοξο πρότζεκτ και μου επιτρέπει να συνεχίσω την καριέρα μου στην Πορτογαλία, όπου είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ότι έκανα τη σωστή επιλογή», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αρτούρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα