Στη FIBA για Μπάξτερ ο Ηλυσιακός!

Καταγγελία στη FIBA κατά της ιρανικής ομάδας του Τζίμι Μπάξτερ, Πετροχίμι προτίθεται να κάνει ο Ηλυσιακός διότι ακόμη δεν έχει λάβει το συμφωνηθέν ποσό των 12.000 δολαρίων.
  Μάλιστα, η ΚΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την αθέτηση της συμφωνίας με την νυν ομάδα του αθλητή, Τζίμι Μπάξτερ, PETROCHIMI
BANDAR IMAM HARBOUR, η οποία σχεδόν δύο μήνες μετά την απόκτηση του Αμερικάνου παίκτη, δεν έχει καταβάλλει το ποσό των 12.000 δολαρίων, που είχε συμφωνηθεί, εγγράφως, μεταξύ των δύο πλευρών.  Η διοίκηση της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα προσφύγει στη FIBA, κατά του συλλόγου του Ιράν αλλά και κατά όλων όσων συμμετείχαν σε αυτή τη μεταγραφή (ατζέντηδες Έλληνες και ξένους), προκειμένου να διεκδικήσει το ποσό που της οφείλεται με τους νόμιμους φυσικά τόκους». Κυρίαρχο θέμα συζήτησης και… αγωνίας στις τάξεις του Ηλυσιακού παραμένει η ετυμηγορία του ΑΣΕΑΔ, που θα καθορίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται οι Ιλισιώτες την νέα σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπό την επίβλεψη των Μιχάλη Καλαβρού και Χάρη Κουλουριώτη, η πλειοψηφία των Ελλήνων παικτών της ομάδας, προπονείται καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιλισίων.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα