Σποέλστρα: «Ώθηση από τον πάγκο»

10:26 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Οι Χιτ πήραν το προβάδισμα στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ με τους Μάβερικς, με τον Έρικ Σποέλστρα να εστιάζει στην σπουδαιότητα της προσπάθειας των αναπληρωματικών παικτών της ομάδας του Μαϊάμι.
  «Ο πάγκος μας μας έδωσε ώθηση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ολη την σεζόν μας έχει στηρίξει, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού όπου βγάζει ενέργεια. Σήμερα όμως οι αναπληρωματικοί μας έδωσαν σημαντική βοήθεια και στην επίθεση αν και εμένα δεν μου αρέσει να στέκομαι στους αριθμούς. Είναι βέβαια πολύ σημαντικό ότι είναι και όλοι
οι παίκτες μας υγιείς πλέον, κάτι που μας δίνει πολλές επιλογές», τόνισε ο Σποέλστρα, αμέσως μετά την νικηφόρα πρεμιέρα των Χιτ στην τελική σειρά των playoffs με τους Μαβς.

«Μας... σκότωσαν τα ριμπάουντ».

Ο προπονητής της ομάδας του Ντάλας, Ρικ Καρλάιλ, υπογράμμισε: «Βλέποντας κανείς τα στατιστικά του παιχνιδιού θα παρατηρήσει ότι οι Χιτ είχαν 16 επιθετικά ριμπάουντ και εμείς μόλις 6. Αυτές είναι 10 περισσότερες επιθέσεις για αυτούς. Τα ριμπάουντ μας σκότωσαν σήμερα... Γενικά όμως πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες. Και πρέπει να ξεκινήσουμε επικεντρώνοντας σε δύο τομείς: Την συμπεριφορά μας στην επίθεση και στα ριμπάουντ».

Από την πλευρά του, ο Σον Μάριον, σημείωσε: «Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας και το αφήσαμε να φύγει. Μας τσάκισαν τα ριμπάουντ των Χιτ. Συνήθως όταν κρατάμε μία ομάδα στους 92 πόντους με 38% στα σουτ εντός πεδιάς κερδίζουμε, ωστόσο σήμερα δεν τα καταφέραμε. Πρέπει όμως στην συνέχεια της σειράς να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε».


 
Keywords
Τυχαία Θέματα