ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ... ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Η εθνική ομάδα της Ελλάδας καλείται να αποδείξει πως δεν έχει…τάσεις αυτοκτονίας και είναι έτοιμη να…σφραγίσει το εισιτήριο για το Euro 2012 κόντρα στην Γεωργία (20:00).

Η επικράτηση επί της Κροατίας έδωσε την ευκαιρία στην «γαλανόλευκη» να γίνει το απόλυτο…αφεντικό του ομίλου, καθώς αρκεί ένας βαθμός με αντίπαλο το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια για να εξασφαλιστεί η θέση στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας.

 Ο Φερνάντο Σάντος έχει εφιστήσει

την προσοχή των παικτών του, καθώς δεν θέλει ούτε να…σκέφτεται ενδεχόμενο εφησυχασμού, αφού οι Γεωργιανοί θα αγωνιστούν απαλλαγμένοι από το άγχος, γεγονός που τους καθιστά επικίνδυνους. Ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε τις τελικές δοκιμές στην τελευταία προπόνηση, και για πρώτη φορά στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ανακοίνωσε την ενδεκάδα του αγώνα.

Ο Τζόρβας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Σπυρόπουλο να αποτελούν την αμυντική τετράδα, οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Τζιόλης θα πάρουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, και οι Χαριστέας, Σαλπιγγίδης και Γκέκας θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ζαραδούκα και Σαμαρά, καθώς επίσης και στον τραυματία Τοροσίδη, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Χιώτης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Κονέ, Μάκος, Πέτσος, Μαλεζάς και Σκόνδρας.



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα