Ρεκόρ συμμετοχών!

  Πάνω  από 1.000 λάτρεις του running συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον και έτρεξαν 10 χλμ. σε μία από τις ομορφότερες διαδρομές της πόλης! Η συμμετοχή ήταν για μία ακόμα φορά εντυπωσιακή, ο καιρός υπέροχος και ο Best Radio
έδωσε το ρυθμό!  Τα  Nike Runs επιβεβαιώνουν κάθε φορά πως το τρέξιμο είναι η ιδανική μορφή φυσικής και ψυχικής αναζωογόνησης, μέσα από το συνδυασμό μίας όμορφης διαδρομής, μίας αφορμής για άσκηση και ευεξία, μέσα από μία πρόκληση!    

Νικητές αυτή τη φορά ο Wagene Tafese και η Ντενίζ Δημάκη, οι οποίοι κέρδισαν  συμμετοχές στο Μαραθώνιο του Άμστερνταμ τον Οκτώβριο του 2011 με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα Nike και χαλάρωσαν στο after area με το τέλος του αγώνα.  

Οι  Unleash Yourself ομάδες δε θα μπορούσαν να λείπουν! Οι φοιτητές από τους RunΠΑΠΕΙRun, τους Flying Coins, τους Running Engines, τους Unlimited Runners, τους ΑΙΕΝ ΤΡΕΧΕΙΝ, τους ΦΙ.ΚΙ.Φ.Ι.Α. και τους ΤΕΦΑΑ Running συναντήθηκαν στο Ίλιον και απόλαυσαν τη διαδρομή.

H Nike, με την εμπειρία 10 Nike Runs, στον 11ο πλέον αγώνα δρόμου, μοιράστηκε για μια ακόμη φορά το πάθος της για το τρέξιμο με πλήθος φανατικών του αθλήματος και θα συνεχίσει να ανανεώνει το ραντεβού της με όσους έχουν κάνει ή επιθυμούν να κάνουν το τρέξιμο τρόπο ζωής!
Keywords
Τυχαία Θέματα