Ραντεβού με την ιστορία! (videos)

10:27 4/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το «14 στα 14» απέναντι στην Καβάλα στην έδρα του και πλέον οι Πειραιώτες θέλουν νίκη κόντρα στην Λάρισα για να σπάσουν τα ρεκόρ! Το gazzetta.gr αναλύει...
Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει
την Λάρισα την 30η αγωνιστική της Superleague, ώστε να πραγματοποιήσει το απόλυτο στο «Κάστρο» του και να γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το gazzetta.gr θυμίζει και αναλύει το χρονικό του «ερυθρόλευκου» θριάμβου...

«Καθάρισε» εύκολα!

Ολυμπιακός - Κέρκυρα, 2η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την «νεοφώτιστη» Κέρκυρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague, προερχόμενος από ήττα στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή. Οι Πειραιώτες δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους «Φαίακες» και κέρδισαν με 2 - 0 χάρη σε τέρματα των Μέλμπεργκ και Ριέρα.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, 4η αγωνιστική: Το τελικό 3 - 0 φανερώνει πόσο εύκολα ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση των Αρκάδων, πραγματοποιώντας έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο Φάληρο. Πάντελιτς (36'), Φουστέρ (62') και ο Φυτανίδης με αυτογκόλ (72') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός - Ολυμπιακός Βόλου, 5η αγωνιστική: Οι ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους κόντρα στον... συνονόματο από τον Βόλο και στο 21' είχε γίνει το 2 - 0 με γκολ του Κέβιν Μιραλάς.
Είχε προηγηθεί το τέρμα του Τοροσίδη στο 7', στην συνέχεια μείωση του σκορ από τον Ούμπιντες (71'), ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 91' με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βέλγου επιθετικού.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος, 9η αγωνιστική: Από τις πιο άνετες νίκες των Πειραιωτών στο «Κάστρο» τους. Το πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο δύσκολο αλλά μετά το γκολ του Μιραλάς στο 34' η συνέχεια... πανεύκολη! Μιραλάς (34', 68'), Τοροσίδης (51'), Πάντελιτς (78'), Ριέρα (93) συνέθεσαν το παζλ του 5 - 0.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος, 14η αγωνιστική: Το 2 - 1 ήρθε πιο εύκολα για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού οι «ερυθρόλευκοι» προήγηθηκαν νωρίς με τους Φουστέρ (34') και Μιραλάς (36), ενώ ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει στο 93'.

Ολυμπιακός - Ηρακλής, 16η αγωνιστική: Από τα πιο ήσυχα απογεύματα στο φαληρικό γήπεδο. «Ποδαρικό» στο 2011 με νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον «Γηραιό». Το σκορ άνοιξε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 32' και τη νίκη «σφράγισε» στο 83' ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ολυμπιακός - Καβάλα, 28η αγωνιστική: Το «14 στα 14» είναι γεγονός, αφού ο Ολυμπιακός κέρδισε την Καβάλα με 3 - 1 παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Στο 58' ο Φουστέρ έβαλε μπροστά τους πρωταθλητές, ο Νικουλάε ισοφάρισε στο 63', στην αμέσως επόμενη φάση (65') όμως ο Τζιμπούρ με κεφαλιά - δυναμίτη έκανε το 2 - 1. Στο 67' ο Μιραλάς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Ζορίστηκε αλλά... τα κατάφερε!

Ολυμπιακός - Άρης, 7η αγωνιστική: Ένα γκολ του Άλμπερτ Ριέρα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετό στον Ολυμπιακό για να λυγίσει τον αξιόμαχο Άρη. Οι Πειραιώτες μπορεί να μην
Keywords
Τυχαία Θέματα