Ψάχνουν τις λύσεις στην ΕΣΑΠ

Σε αναζήτηση λύσεων γνωρίζοντας πως η Πολιτεία δεν πρόκειται να τους βοηθήσει, βρίσκονται οι ομάδες που απαρτίζουν την Α1 Ανδρών. Στο σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΣΑΠ έδωσαν το παρών και τα δύο νέα μέλη, Φοίνικας Σύρου και Παμβοχαϊκός. Με τον προβληματισμό από την κατάσταση που επικρατεί να είναι μεγάλος, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε παραλιακό ξενοδοχείο η γενική συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΑΠ.
Το μεγάλο πρόβλημα για την ένωση είναι το ότι η Πολιτεία δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει όσα είχε υποσχεθεί, ενώ για τη νέα χρονιά η επιχορήγηση ακούγεται ως κάτι αστείο. Όσον αφορά τη συνεδρίαση, στην αρχή της ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατόρος, αφού καλωσόρισε τα δύο νέα μέλη ΑΟ Φοίνικα Σύρου, ΓΑΣ Παμβοχαϊκό Βραχατίου προχώρησε σε ένα μίνι απολογισμό της φετινής Volleyleague, δίνοντας την σκυτάλη στον Διευθυντή της Ενωσης κ. Νίκο Σοφιανό για τον αγωνιστικό & οικονομκό απολογισμό της φετινής περιόδου. Αμέσως μετά, το ΔΣ υποδέχθηκε τον κ. Γιάννη Δέτση, εκπρόσωπο της διαφημιστικής εταιρίας Choose, ο οποίος παρουσίασε την αναλυτική πρόταση της εταιρίας για την συνεργασία με την ΕΣΑΠ σε επίπεδο μάρκετινγκ, δίνοντας απαντήσεις σε όλες τις απορίες, επισημάνσεις των μελών του ΔΣ. Κατόπιν ακολούθησε διεξοδική συζήτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ σχετικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο επαγγελματικό βόλεϊ, με το σύνολο των παριστάμενων να εκφράζει τον έντονο προβληματισμό και την απογοήτευση του για τη στάση της Πολιτείας στο θέμα των κρατικών επιχορηγήσεων. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συζήτησης, υπήρξαν τοποθετήσεις και προτάσεις από όλα τα μέλη σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις που θα πρέπει να κάνει η Ενωση.
Επίσης υπήρξε ενημέρωση από τον νομικό σύμβουλο της ΕΣΑΠ κ. Χρήστο Ηλιάδη και τον Φοροτεχνικό Σύμβουλο της ΕΣΑΠ κ. Π. Βαλασόπουλο για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα