Ψάχνει το «μπαμ» με Χλεμπ

Τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή ψάχνουν στον Ολυμπιακό και τις τελευταίες ώρες προτάθηκε το όνομα του Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα.Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα ο Λευκορώσος άσος που αγωνίζεται δανεικός στη Μπέρμιγχαμ, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Και αυτό διότι θα πρέπει να εξεταστούν τα οικονομικά δεδομένα καθώς και αν ο παίκτης θέλει να έρθει
στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2012 και σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού για τρεις λόγους. Πρώτον λόγω της συμμετοχής των «ερυθρολεύκων» στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεύτερον επειδή ο Ολυμπιακός θα του δώσει την ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους και τρίτον διότι επιθυμεί ένα καλό και πιθανότατα τελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του.

Στο μεταξύ στον Ολυμπιακό εξετάζουν και τις περιπτώσεις των Γέστε, Γκέρα και Γιάρολιμ. Ο πρώτος παίζει στην Ισπανία, ο δεύτερος στην Αγγλία και ο τρίτος που ήταν για δώδεκα χρόνια στην Ισπανία από πέρυσι είναι παίκτης της Αλ Βασλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα