Προβληματισμένος ο Λεμονής

Τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση που υπάρχει στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, εξέφρασε ο τεχνικός του Πανιωνίου Τάκης Λεμονής, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Παρότι ο Πανιώνιος κατάφερε τελικά να πάρει την άδεια από την ΕΠΟ προκειμένου να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στην Σούπερ Λίγκα, ωστόσο η ηρεμία δεν μπορούμε να πούμε πως έχει επανέλθει για τα καλά,
αν κρίνουμε και από τα όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Λεμονής. Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής μιλώντας μετά το φιλικό με τον Φωστήρα έκανε γνωστό τον προβληματισμό του κυρίως για τα οργανωτικά θέματα της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μένει ακόμη ένα ραντεβού με τους τρεις παίκτες που μένουν ελεύθεροι, αλλά δεν είναι τα μεταγραφικά αυτά που καίνε την ομάδα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Είμαι προβληματισμένος. Εύχομαι να οργανωθούμε. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Θα πρέπει να μπουν οι βάσεις, γιατί το μέλλον θα είναι δύσκολο. Δεν ξέρω τι θα γίνει με μένα. Το καλοκαίρι πρέπει να γίνουν 80% θέματα που αφορούν στην οργάνωση της ομάδας και 20%  που αφορούν τις μεταγραφές. Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα, που δεν υπάρχει χρόνος».
Ο Λεμονής άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα και τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον πρόεδρος των «κυανέρυθρων» Γεράσιμο Βεντούρη όπου και θα ξεκαθαριστεί σε μεγάλο βαθμό το τι τελικά θα κάνει.
Keywords
Τυχαία Θέματα