Προσγειωμένος ο «Νόλε»

21:22 7/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα του, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, δηλώνοντας ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη αναφορικά με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.Ο νεαρός Σέρβος μετρά μέχρι στιγμής ένα σερί 24 νικών από την «αυλαία» της σεζόν και τέσσερις τίτλους σε ισάριθμους τελικούς στα πιο σημαντικά τουρνουά. Λίγο πριν οι αθλητές μπουν σε τροχιά… χωμάτινης επιφάνειας, ο «Νόλε» εμφανίστηκε αισιόδοξος, αλλά και προσγειωμένος, γνωρίζοντας ότι στο «κόλπο» παραμένουν πάντα ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ.

«Το ξέρω ότι είχα
το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν, δεν χωράει αμφιβολία αυτό. Υπήρξαν οι τέσσερεις καλύτεροι μήνες της ζωής μου. Αυτό θα μου δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για την επερχόμενη χωμάτινη περίοδο» ήταν τα λόγια του Τζόκοβιτς.

Και συμπλήρωσε: «Αν θέλετε να το πείτε τριπλό ανταγωνισμό πείτε το όπως θέλετε, δεν ξέρω. Απλώς προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε αυτό που κάνω. Σίγουρα ο Ρότζερ και ο Ράφα είναι δύο από τους μεγαλύτερους αντιπάλους που έχω και βέβαια υπάρχουν πολλοί ακόμα παίκτες που είναι ικανοί να παίξουν ωραίο τένις και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε».

Στο μεταξύ, ο Σέρβος, όπως και οι υπόλοιποι που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης, Ναδάλ, Φέντερερ και Μάρεϊ επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο «Queen’s Club» που θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου στο Λονδίνο και αποτελεί τουρνουά προετοιμασίας για το Γουίμπλεντον. Μαζί τους θα είναι ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και ο Άντι Ρόντικ, ο οποίος έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα