Πριν τη Βαρκελώνη, Νέα Σμύρνη...

16:48 2/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Παναθηναϊκός πήρε τεράστια πρόκριση στο Final Four επί της Μπαρτσελόνα, αλλά μέχρι τις 6/5 τον περιμένουν πέντε αναμετρήσεις για την κανονική περίοδο της Α1. Η αρχή γίνεται αύριο εκτός έδρας με τον Πανιώνιο (5μ.μ., ΕΤ1).Μιλώντας στο esake.gr για τη συνάντηση της 23ης αγωνιστικής, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε πως «μετά από μία τόσο σκληρή σειρά αγώνων με την Μπαρτσελόνα όλοι φαντάζονται σε ποια κατάσταση είμαστε, όμως, οι αγώνες
δεν σταματάνε κι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε καλά και να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και το γεγονός ότι θα πάμε στο Final Four της Ευρωλίγκας θα πρέπει να αποτελέσει για εμάς ένα επιπλέον κίνητρο για να δουλέψουμε και στο μέλλον σκληρά και να συνεχίζουμε να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας».

Με τη σειρά του, ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: «Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας. Η πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας ήταν σημαντική, την πανηγυρίσαμε, τη χαρήκαμε, αλλά θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη για την ώρα, καθώς έχουμε σημαντικούς αγώνες μπροστά μας. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα και μετά τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, επιστρέφουμε με έναν αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος αγωνιζόμενος στην έδρα του. Θα χρειαστεί προσοχή από την πλευρά μας και μεγάλη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό για να φύγουμε το θετικό αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε και θέλουμε».

Οι «πράσινοι» θα βρεθούν στο κλειστό της οδού «Αρτάκη» χωρίς τον Ντρου Νίκολας, που ακολουθεί θεραπεία για διάστρεμμα που υπέστη στην τελευταία νίκη-πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα