Πολλά τα προβλήματα για Κωστένογλου

21:07 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Νίκος Κωστένογλου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα ενόψει της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης για φέτος με την ΑΕΚ λόγω των πολλών τραυματισμών. Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους «βυσσινί».
Την ευκαιρία να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν… δριμύτεροι στις προπονήσεις αύριο είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας. Ο Νίκος Κωστένογλου τους έδωσε ρεπό και από αύριο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους… πονοκεφάλους, που έχει ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.


Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιμπραήμ Ταλ, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, ενώ αναμένει και την απόφαση για τον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο Φαμπρίς Πανκράτ υπέστη τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τρεις ημέρες και δύσκολα θα προλάβει το ματς με την Ένωση, όπως και ο Ρομέου.

Όσον αφορά τους Μετίν, Ιγκλέσιας, Σίμιτς και Πλιάγκα, και οι τέσσερις θα προσπαθήσουν να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα από αύριο. Αντίθετα, ο Κωστένογλου θα έχει στη διάθεσή του τον Στέλιο Βενετίδη, που εξέτισε την ποινή του. Έτσι, ο τεχνικός των Θεσσαλών θα έχει πολλή δουλειά τις επόμενες μέρες, καθώς καλείται να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχουν μείνει για την ΑΕΛ, ώστε να παραμείνει για μια ακόμη σεζόν στη Σούπερ Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα