Πίτερσον: «Βελτίωση στην άμυνα»

12:18 3/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο καλείται να κάνει την... ολική ανατροπή στην ημιτελική σειρά των playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος με την Καντού, με τον Νταν Πίτερσον να εστιάζει στην απαιτούμενη βελτίωση της ομάδας του στην άμυνα. «Είμαστε προβληματισμένοι από το γεγονός ότι παρά τα άσχημα ποσοστά μας μπορούσαμε να νικήσουμε τόσο το πρώτο ματς όσο και το δεύτερο. Και στους δύο αγώνες βρεθήκαμε μέχρι το -3. Για τον τρίτο αγώνα πρέπει να έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, γνωρίζοντας όμως παράλληλα ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία καλείται
να μειώσει την σειρά στο 2-1.

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση σε αυτή τη σειρά, προσπαθώντας να τα δώσουμε όλα κυρίως επειδή θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας που είμαστε σίγουροι πως θα μας βοηθήσει. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας ακολούθησαν στο Καντού για να ενισχύσουν την προσπάθεια μας.

Όλη η προσπάθειά μας θα πρέπει να ξεκινήσει από την άμυνα που παίξαμε και στα δύο πρώτα ματς. Προφανώς θα πρέπει να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας και να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας για να πιέζουμε περισσότερο τον αντίπαλό μας».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα