Πίτερσον: «Με όπλο την άμυνα»

Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καντού, στο πλαίσιο των ημιτελικών του ιταλικού πρωταθλήματος, με τον Νταν Πίτερσον να εστιάζει στην απαιτούμενη καλή άμυνα της ομάδας του, εν όψει της αποψινής πρεμιέρας της σειράς.
  «Θα είναι μία πολύ δύσκολη σειρά. Το ξέρουμε. Θα είναι ακόμα μεγαλύτερο το κίνητρο και για τις δύο ομάδες από τη στιγμή που πρόκειται για ντέρμπι. Πρόκειται για έναν ημιτελικό πολύ σημαντικό ανάμεσα σε δύο ομάδες που ουσιαστικά έχουν γράψει την ιστορία του ιταλικού μπάσκετ. Δεν είναι τυχαίο που η Καντού τερμάτισε στην 2η θέση στην κανονική περίοδο του
πρωταθλήματος. Παίζουν με πολύ υπομονή στην επίθεση και ψάχνουν λύση ακόμα και στο 23ο δευτερόλεπτο της επίθεσης», τόνισε αρχικά ο έμπειρος κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο.

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Θα είναι δύσκολο να τους περιορίσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε με όπλο την άμυνά μας. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα με τη Σάσαρι επιστρέψαμε και δείξαμε καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι κυρίως στην άμυνα».

 




 
Keywords
Τυχαία Θέματα