Πέσιτς: «Περήφανος και... λυπημένος»

09:22 8/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η Βαλένθια δεν κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» την πρόκριση για το Final Four της Ευρωλίγκας, ωστόσο, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς φρόντισε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Ρεάλ.Ο έμπειρος τεχνικός των «νυχτερίδων», Σβέτισλαβ Πέσιτς, μιλώντας μετά την ήττα της ομάδας του στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς με την «Βασίλισσα», σχολίασε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ που κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας της. Είμαι περήφανος απ' αυτό που κάναμε σήμερα, αλλά
αισθάνεσαι και λυπημένος μετά από μια ήττα σαν κι αυτή.

Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα κάτω απ΄τη ρακέτα, εκεί που έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Το γεγονός πως δεν ελέγξαμε το παιχνίδι σ' αυτό τον τομέα, τους επέτρεψε να πάρουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που χάσαμε.

Η Ρεάλ δεν ήταν καλύτερη από μας στους άλλους τομείς του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος, ο κόσμος κρατάει μόνο το ποιος κέρδισε στον αγώνα και αυτοί ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να παίξω εδώ, μπροστά σε τόσο κόσμο και με τόσο πολλούς φίλους της Βαλένθια στις κερκίδες».
Keywords
Τυχαία Θέματα