ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΑΓΩΝΕΣ...

Η ιστορική 25η Αυγούστου ήταν η τελευταία φορά που ο Κέβιν Χόφλαντ είχε αγωνιστεί σε αγώνα της ΑΕΚ. Ο Ολλανδός ήταν βασικός στη νίκη επί της Ρόζενμποργκ, που έφερε την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Έκτοτε ήταν παροπλισμένος λόγω του προβλήματος στο γόνατο αλλά πλέον είναι έτοιμος για την επιστροφή του.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμα το

ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα και βεβαίως, ούτε στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο, ο τραυματισμός του ανήκει στο παρελθόν αφού ο Χόφλαντ ετοιμάζεται για την επιστροφή του - μετά από 50 ημέρες - απέναντι στην ΕΝΠ, το Σάββατο (15/10).

Σε αυτά τα εφτά παιχνίδια που έλειψε ο Χόφλαντ, η ΑΕΚ δέχθηκε πέντε γκολ. Τρία στο πρωτάθλημα και δυο στο Europa League. Είναι σίγουρα μια πάρα πολύ καλή επίδοση, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Ολλανδός δεν ήταν η μοναδική απουσία από το κέντρο της άμυνας (Σεράν Πόλο και Μουρίγιο έχασαν αμφότεροι αρκετούς αγώνες). Επομένως, η επιστροφή του αρχηγού μόνο χαμόγελα φέρνει στον Τον Κάανεν, που πλέον μπορεί να προσβλέπει σε ακόμα καλύτερες αμυντικές επιδόσεις.



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα