Πάρκερ vs ΜΜΕ

15:13 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Τόνι Πάρκερ φρόντισε να ανασκευάσει την πρόσφατη δήλωσή του, περί της αδυναμίας των Σπερς να διεκδικήσουν άμεσα ξανά τον τίτλο, με τον σούπερ σταρ των «Σπιρουνιών» να θεωρεί ότι υπήρξε... «θύμα» των δημοσιογράφων. Ο Γάλλος γκαρντ μιλώντας για την... παρερμηνεία των δηλώσεών του, σχολίασε αρχικά: «Αν πίστευα ότι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα δεν θα ανανέωνα το συμβόλαιό μου... Ξέρετε οι εφημερίδες χρειάζονται ιστορίες και πράγματα για να έχουν κάτι να γράψουν. Εγώ όμως βρίσκομαι σε μία εξαιρετική φάση
στην καριέρα μου. Αγαπάω τους Σπερς και λατρεύω να είμαι παίκτης τους. Ανανέωσα το συμβόλαιό μου για άλλα τέσσερα χρόνια, κάτι που δεν θα έκανα αν δεν πίστευα ότι έχουμε ελπίδες για ένα πρωτάθλημα».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθώ. Το ρεζουμέ είναι ότι μου αρέσει να είμαι παίκτης των Σπερς και για αυτό ανανέωσα και το συμβόλαιό μου. Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθώ στους δημοσιογράφους. Με ενδιαφέρει μόνο η άποψη του προπονητή μου, του Ντάνκαν, του Τζινόμπιλι και των συμπαικτών μου».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα