Παιχνίδι στο όριο θέλει ο Πασιένσια!

Να κάνει η Μπράγκα το τέλειο παιχνίδι φτάνοντάς στα όριά της θέλει ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Ο τεχνικός των Αρσεναλίστας τόνισε ότι «τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα». «Γνωρίζουμε ότι παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα με κορυφαίους διεθνείς παίκτες» είπε αρχικά ο Πασιένσια για την Πόρτο και πρόσθεσε: «Προσφέρουν καλύτερες συνθήκες και μπορούν να πληρώσουν περισσότερα. Είναι φυσιολογικό μία ομάδα με αρκετούς διεθνείς να είναι το φαβορί». Ο 42χρονος γύρισε το παρελθόν, όταν ήταν επιθετικός της Πόρτο: «Ομως σκέφτομαι τον τελικό του 1987, όταν ήμουν μέλος
εκείνης της ομάδας ομάδας που όλοι νόμιζαν ότι θα χάσει από την Πόρτο. Ολα μπορούν να συμβούν σε έναν τελικό».

Ο Πασιένσα τόνισε ότι ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το πόσο μακριά στην διοργάνωση έφτασε φέτος η Μπράγκα. «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν σκεφτόμουν την Μπράγκα να φτάνει στον τελικό του Europa League. Δεν μπορεί να είναι δυνατόν. Είμαι πολύ περήφανος που θα είμαι στο τιμόνι της Μπράγκα για ακόμα 90 λεπτά. Εχουμε όλοι δικαίωμα στο όνειρο και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Είναι ήδη όνειρο το ότι είμαστε στο Δουβλίνο και δεν θέλουμε να ξυπνήσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να φτάσουμε στα όριά μας και να προσπαθήσουμε να είμαστε τέλειοι».

Οσον αφορά τις ομάδες που απέκλεισε η Μπράγκα, σχολίασε: «Λίβερπουλ και Μπενφίκα άλλαξαν τον τρόπο παιχνιδιού τους για να μας κερδίσουν, όμως δεν το κατάφεραν».
Keywords
Τυχαία Θέματα