Πάει στην FIFA την Ρεάλ η Μπενφίκα!

23:21 7/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Το ενδεχόμενο να προσφύγει στην FIFA και να καταγγείλει την Ρεάλ Μαδρίτης για παράνομη προσέγγιση του Φάμπιο Κοεντράο εξετάζει η Μπενφίκα σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο. Οπως προκπύπτει από την Record, οι Λουζιτανοί έχουν παράπονα από την Ρεάλ, καθώς προσέγγισε τον Πορτογάλο άσο, χωρίς να δικαιούται να το κάνει, αφού το συμβόλαιίο του έχει ισχύ μέχρι το 2016. Η Μπενφίκα άνοιξε φάκελο στον οποίο συμπεριέλαβε
συνέντευξη του Κοεντράο στην As, που τόνιζε όχι μόνο ότι έχει πάρει την απόφαση να παίξει στους Μερένχες αλλά πρόσθεσε ότι: «Θέλω από την καρδιά μου να πάω στην Μαδρίτη».

Ο εσωτερικός κανονισμός στην Μπενφίκα απαγορεύει στους παίκτες να δίνουν συνεντεύξεις χωρίς άδεια. Ο 23χρονος, που ανανέωσε το συμβόλαιό του μετά το μουντιάλ, αμοίβεται με ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο παρέβη τον κανονισμό παραχωρώντας εκτενείς δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα. Σημειώνεται επίσης ότι το κλαμπ της Λισαβόνας ενημέρωσε την επιτροπή ασφάλειας μεταγραφών ότι δεν έχει δεχθεί «καμία πρόταση» για τον Πορτογάλο διεθνή.
Keywords
Τυχαία Θέματα