Ούτε νίκη με Τριτσώνη ο ΠΑΟΚ!

13:28 9/5/2012 - Πηγή: Gazzetta

Ό,τι καλύτερο κατάφερε να πάρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» σ' αυτό το διάστημα, είναι μία ισοπαλία στον «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο (1-1), ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι σ' εκείνο το παιχνίδι σημείωσε και το μοναδικό του τέρμα σ' αυτό το διάστημα!

Συγκεκριμένα το σερί των... αποτυχιών ξεκίνησε με το παιχνίδι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (1-0) στις 16/10/10, όπου ένα τέρμα του Λουκά Βύντρα, ήταν αυτό που είχε κρίνει το τελικό

αποτέλεσμα.

Στις 19/1/11 ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τους Θεσσαλονικείς για το Κύπελλο, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Μοντέστο, είχε και τέσσερα δοκάρια στην συνέχεια, για να τον... τιμωρήσει τελικά ο Βιερίνια στο φινάλε της αναμέτρησης και στο επαναληπτικό παιχνίδι να πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Λιγότερο από ένας μήνας πέρασε (6/2/11) για να βρει ο ΠΑΟΚ ξανά στον δρόμο του τον Αθηναίο διαιτητή Τριτσώνη, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (0-1). Ο... δήμιος αυτή την φορά ήταν ο Σωτήρης Νίνης, που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

Ακριβώς ένα μήνα μετά ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να φιλοξενηθεί απ' την ΑΕΚ (4-0), σε μία αν μη τι άλλο τραυματική εμπειρία. Δύο τέρματα του Σκόκο, ένα του Ντιόπ κι ακόμα ένα απ' τον Δέλλα, έριξαν μία... ηχηρή σφαλιάρα στην ομάδα του Μάκη Χάβου, σε μία απ' τις χειρότερες εμφανίσεις της την περσινή σεζόν.

Όσο για φέτος, ο Σταύρος Τριτσώνης βρέθηκε σε δύο εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ, στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ (16/10) αλλά και στην νίκη επί του Ατρομήτου με 3-1 (10/12).

Keywords
Τυχαία Θέματα