Ώρα για την κούπα!

Η μεγάλη στιγμή της δεύτερης συμμετοχής του σε τελικό LEN Trophy φτάνει για τον Πανιώνιο, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει του ματς με τη Σαβόνα.Οι κυανέρυθροι συνεχίζουν τις προπονήσεις λίγο πριν από την πρώτη «μάχη» με την ιταλική ομάδα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, την προσεχή Τετάρτη (13/4, 6.30 μ.μ.). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μάκη Βολτυράκη, ο οποίος είδε τους παίκτες του να πιάνουν πολύ καλή απόδοση στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος κόντρα σε Παναθηναϊκό και Εθνικό και ευελπιστεί σε
μια ανάλογη εμφάνιση με τη Σαβόνα.

Το ζητούμενο για τον Πανιώνιο είναι να μπορέσει από το ξεκίνημα να περιορίσει τους Ιταλούς και να ελέγξει το ρυθμό, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα με μια διαφορά τέτοια, που θα του δώσει το δικαίωμα να «χτυπήσει» το ματς και στη ρεβάνς της Ιταλίας. Σε αυτό θα βοηθήσει και η δύναμη της έδρας, με παίκτες και το τεχνικό τιμ να επιθυμούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα από τους φίλους της ομάδας, όπως συμβαίνει πάντα στα κρίσιμα μεγάλα ματς.

Για το λόγο αυτό, αποφασίστηκε η τοποθέτηση δύο επιπλέον εξεδρών πίσω από τα τέρματα. «Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά από τη Σαβόνα και πάμε να την κοντράρουμε στα ίσα. Η Σαβόνα είναι καλή ομάδα, διαθέτει έμπειρους παίκτες, όπως οι ξένοι Σμιθ και Γιάνοβιτς, αλλά και κάποιους Ιταλούς διεθνείς», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Κώστας Μουρίκης.

Και συμπλήρωσε: «Στόχος μας είναι η νίκη, έστω και με ένα γκολ διαφορά. Θα κυνηγήσουμε όμως το κάτι παραπάνω. "Κλειδί" στην εξέλιξη του ματς θα είναι η άμυνα. Πρέπει να παίξουμε καλή και σφιχτή άμυνα και να κρατήσουμε τους Ιταλούς χαμηλά στο σκορ».

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία του ερασιτέχνη.
Keywords
Τυχαία Θέματα