Ολυμπιακός για Τρεζεγκέ!

Ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, σύμφωνα δηλώσεις του μάνατζέρ του στην Ιταλία.
  Ο Ολυμπιακός είναι ένας εκ των συλλόγων που θέλουν τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, όπως υποστήριξε ο ατζέντης του παίκτη. Παράλληλα τον Γάλλο σταρ της Έρκουλες θέλουν οι Λάτσιο,
Ντιναμό Κιέβου, Αλ Βασλ αλλά και ομάδες από την Ελβετία. Ο μάνατζέρ του, Αντόνιο Καλιέντο, μιλώντας στο Lalaziosiamonoi.it άφησε ανοιχτό το... παράθυρο της Λάτσιο, καθώς όπως φαίνεται προτεραιότητα του υψηλόσωμου επιθετικού είναι να γυρίσει στο Καμπιονάτο. «Η Έρκουλες θα τον αφήσει ελεύθερο επειδή υποβιβάστηκε. Όσο για την Λάτσιο; Αυτά πρέπει να τα ρωτήσετε πρώτα στην ομάδα. Η μεταγραφική αγορά είναι γεμάτη από πληροφορίες. Είναι γεγονός όμως πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Λάτσιο. Ο Τρεζεγκέ θα αποτελούσε μία σημαντική προσθήκη γι' αυτήν και η Ρώμη είναι ένα μέρος που του αρέσει. Επίσης η Νάπολι θα μπορούσε να αποτελέσει τον επόμενό του σταθμό, αλλά υπάρχουν πολλές προσφορές για τον παίκτη. Υπάρχουν ακόμα οι Ντιναμό Κιέβου και Ολυμπιακός που έδειξαν ενδιαφέρον αλλά και η Αλ Βασλ. Του έχουν επίσης γίνει προσφορές από την Ελβετία», σχολίασε αρχικά. Εν συνεχεία είπε πως «το σίγουρο είναι πως η προτεραιότητά του είναι να παίξει στην Ιταλία. Περιμέναμε ότι θα είχαμε κάποιες επιπλέον επαφές με την Λάτσιο αλλά αυτό δεν έγινε. Τώρα ο Νταβίντ είναι στη Νέα Υόρκη και δεν θέλω να τον ενοχλώ. Μόλις γυρίσει θα προγραμματίσουμε το ποδοσφαιρικό του μέλλον».
Keywords
Τυχαία Θέματα