Οι τρεις στόχοι του Άρη

Ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στην ομάδα που θέλει να φτιάξει με αυτοματισμούς. Πρόσθεσε ότι επιθυμεί την παραμονή του Καστίγιο αλλά και θα κινηθεί για επιθετικό και στόπερ!Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη μίλησε στον Sentra FM 103, 3 Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Βεβαίως και θα γίνουν. Όλες οι ομάδες κάνουν. Το θέμα όμως είναι να κάνουμε ομάδα. Θα πρέπει να γίνουν οι σωστές και ο Άρης να παίζει με αυτοματισμούς και να παίζει ποδόσφαιρο. Πάντα
μου άρεσε ο Καστίγιο και πιστεύω ότι δύσκολα θα βρούμε τον αντικαταστάτη του. Θέλουμε όμως να δούμε τον Καστίγιο που ξέρουμε. Και πιστεύω ότι και για εκείνον ο Άρης αποτελεί ευκαιρία. Από κει και πέρα πρέπει να πάρουμε επιθετικό αν ο Μπομπαντίγια αποχωρήσει, καθώς υπάρχει και η αποχώρηση του Κόκε. Ακόμη θα πρέπει να αποκτηθεί και ένας στόπερ, καθώς ο Γκιάρο θα είναι 38 τη νέα σεζόν και χρειάζεται να βρούμε τον παρτενέρ του Λαζαρίδη. Πάντως υπάρχει αξιόλογο υλικό και στην ομάδα Κ20 του Άρη, την οποία έχω παρακολουθήσει».

Οσον αφορά την εντυπωσιακή βελτίωση του Άρη στο σκοράρισμα επί των ημερών του: «Τα πράγματα είναι απλά. Όταν έχεις επιθετικούς όπως ο Κόκε, ο Μπομπαντίγια, ο Καστίγιο και ο Τσέζαρεκ, πρέπει να παίζεις επιθετικά και τα γκολ έρχονται».

Για το πώς κρίνει τη σεζόν όσον αφορά τον εαυτό του: «Όντως η χρονιά ήταν πραγματικά πολύ ικανοποιητική για μένα όσον αφορά τη δουλειά μου και τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκα. Τη στιγμή αγώνα με την Ξάνθη το μόνο που ενδιέφερε, ήταν το πώς ο Άρης θα βγει στα πλέι οφ. Εκτός από το ματς του Βόλου σκεφτόμουν και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, καθώς υπήρχε συνδυασμός αποτελεσμάτων Το ευτύχημα για μένα θα ήταν να μπουν στα πλέι οφ τόσο ο Άρης όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου. Πάντως όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου, ο Ολυμπιακός Βόλου άξιζε να μπει στα πλέι οφ καθώς έδειξε ένα σταθερό πρόσωπο σε όλη τη σεζόν».Εξάλλου, αναφερόμενος στο χθεσινό (20/4), El Clasico, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, απέδωσε τη νίκη της «βασίλισσας» στην τακτική του Ζοσέ Μουρίνιο: «Η νίκη της Ρεάλ οφείλεται στην τακτική. Πίεσε και πρέσαρε πολύ ψηλά, κάτι που δεν το έχει κάνει κανένας. Αυτό ξεχώρισε από την αρχή του ματς. Η τακτική.Αυτό ήταν και το κλειδί, καθώς η Ρεάλ κούρασε και έφθειρε την Μπαρσελόνα. Μάλιστα ο Μέσι αναγκαζόταν να γυρίσει πολύ πίσω για να πάρει τη μπάλα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε δύο περιπτώσεις είχε μπροστά του όλη τη Ρεάλ. Ακόμη και τον Ρονάλντο. Και μάλιστα η Ρεάλ δεν είχε καθαρό σέντερ φορ. Βεβαίως ο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους μεσοπιεθτικούς στον κόσμο. Η Μπαρτσελόνα έπρεπε να αντιδράσει διαφορετικά, με μεγάλες και διαγώνιες».
Keywords
Τυχαία Θέματα