Ο Βρύζας και οι ερασιτεχνισμοί...

12:18 8/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
  Αρνητικά απάντησε ο Ζήσης Βρύζας στην πρόταση του Παναθηναϊκού να αναλάβει τεχνικός διευθυντής και τώρα οι «πράσινοι» ξεκινούν από την αρχή την αναζήτηση προσώπου για την θέση.
Ο βοηθός του Σάντος στην Εθνική ομάδα, απάντησε αρνητικά, επικαλούμενος τις απειλές που δέχτηκε τον τελευταίο καιρό από χούλιγκανς κι έτσι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αφετηρία για την αναζήτηση τεχνικού διευθυντή.
Δεν θα κρίνω την επιλογή Βρύζα που στο κάτω-κάτω δεν υλοποιήθηκε ποτέ, αν και είχα πολλές αντιρρήσεις. Αλλωστε δεν είναι θέμα της παρούσης, από τη στιγμή που ναυάγησε η υπόθεση. Ωστόσο δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστοι οι ερασιτεχνικές κινήσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού που «έκαψαν» το χαρτί του Βρύζα, πριν ακόμα το ρίξουν στο τραπέζι...
Το όνομα του πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ, ως βασικού υποψηφίου για την θέση, διέρρευσε από κύκλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δεχτεί ασφυκτικές πιέσεις, τόσο από το περιβάλλον της Εθνικής ομάδας, όσο και από κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που δεν τον άφησαν σε χλωρό κλαρί. Φυσικό ήταν λοιπόν, όσο περνούσαν οι μέρες και η πίεση μεγάλωνε, ο Βρύζας να νιώθει ολοένα και πιο άσχημα και τελικά να φτάσει στην απόρριψη της πρότασης.
Ετσι ο Παναθηναϊκός αναζητεί νέο τεχνικό διευθυντή, με όλα τα θέματα να είναι στον αέρα, τόσο τα μεταγραφικά, όσο και οι υποθέσεις των παικτών που θα αποχωρήσουν, που υποτίθεται ότι θα χειριστεί ο νέος τεχνικός διευθυντής.
Ακόμα και ένας αδαής με τα διοικητικά και χωρίς master ή διδακτορικό επώνυμου Πανεπιστημίου, γνωρίζει ότι παρόμοιες υπόθεσεις χειρίζονται με άκρα μυστικότητα, ειδικά όταν ο υποψήφιος ήδη εργάζεται κάπου αλλού. Ο Παναθηναϊκός αντί να κινηθεί με κάθε κάλυψη, να εξασφαλίσει την υπογραφή του Βρύζα(το τονίζω, υπογραφή) και μετά να ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του, την άφησε να... σέρνεται για αρκετές ημέρες και τελικά να χαθεί οριστικά!
Δυστυχώς έτσι δεν κλείνονται δουλειές και όλοι οι χειρισμοί αποκαλύπτουν για μία ακόμη φορά τη διοικητική «μαύρη τρύπα» που υπάρχει στον Παναθηναϊκό...
 
Keywords
Τυχαία Θέματα