«Ο ΠΑΣ είχε την καλύτερη ομάδα!»

16:16 9/5/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο ΠΑΣ είναι και με τη βούλα ξανά στα μεγάλα σαλόνια και ο Δημήτρης Σιαλμάς μίλησε στο gazzetta.gr για την επιτυχία της ομάδας. Ο Έλληνας επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Χριστοβασίλη.  Ο ΠΑΣ επέστρεψε άμεσα στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από μόλις έναν χρόνο απουσίας.
«Πράγματι, ξεκινήσαμε πριν έντεκα μήνες, δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία. Είχαμε χημεία σαν σύνολο και αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Το καλό είναι ότι είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια, το κλίμα
είναι πολύ καλό, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό. Επίσης, μην ξεχνάμε ο ΠΑΣ είχε και το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας».

Ο ΠΑΣ από την αρχή ήταν από τα φαβορί, αλλά δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σε κανέναν.
«Ναι, η ομάδα δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Δεν αφήσαμε περιθώριο σε κανέναν να μας επηρεάσει. Αποδείξαμε παιχνίδι με παιχνίδι ποιοι είμαστε». 

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, όπου θέλετε να κατακτήσετε και τον τίτλο. Το παιχνίδι αυτό όμως είναι ιδιαίτερο τόσο για τον ΠΑΣ όσο και για τον ΟΦΗ...
«Εμείς ξέρουμε ότι επιτεύχθηκε ένας μεγάλος στόχος που ήταν η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και ό,τι βγει. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι κι εύχομαι να μη γίνουν επεισόδια».

Πόσο σημαντικό είναι για μία ομάδα να έχει έναν τέτοιο πρόεδρο που έχει λύσει όλα τα προβλήματα και είναι εντάξει ως προς τις υποχρεώσεις του;
Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να γνωρίζει ότι έχει μια τέτοια διοίκηση και έναν τέτοιο πρόεδρο. Όταν είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις τότε μπορείς να δουλέψεις και συ απερίσκεπτα.

Αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να συνεχίσεις την καριέρα σου στον ΠΑΣ;
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου,  τη διοίκηση και τον προπονητή».

Αυτό σημαίνει ότι θέλεις να παραμείνεις στην ομάδα;
«Ναι, και ήδη έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και είμαι αισιόδοξος για το θέμα αυτό».

Χθες πέτυχες ένα τρομερό γκολ που θα το ζήλευαν ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο.
«Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ. Η ενέργεια του Σκούφαλη είναι τρομερή, η μπάλα μού στρώθηκε εκεί που ήθελα, ευτύχησα να κάνω το ψαλιδάκι και είμαι χαρούμενος για το γκολ αυτό»

Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στο κόσμο;
«Εύχομαι να είναι πάλι όπως και φέτος ο 12ος παίκτης μας. Τον χρειαζόμαστε και τη νέα σεζόν ακόμα πιο πολύ. Ο κόσμος αγαπάει τον ΠΑΣ κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε περήφανο».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα