Ο «Γίγαντας» της Χέρκουλες!

Ο Χουάν Καταλαγιούδ «ανεβαίνει» στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα και το gazzetta.gr παρουσιάζει το προφίλ του 31χρονου ποδοσφαιριστή της Χέρκουλες.
  Τα δεδομένα στην υπόθεση μεταγραφής τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό φαίνονται να μεταβάλλονται σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, αφού ο Αλμούνια
κρίνεται ακριβός με βάση αυτά που ζητάει (1,5 εκατ. ευρώ ετησίως), ο Αρτούρ της Μπράγκα οδεύει προς την Μπενφίκα, ενώ και η υπόθεση του Γκιγιέρμο Οτσόα περιπλέκεται γύρω από το συμβόλαιό του με την Αμέρικα.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες ο τερματοφύλακας της Χέρκουλες, Χουάν Καταλαγιούδ φαίνεται να «σκαρφαλώνει» στις πρώτες θέσεις των υποψήφιων τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού.
Επιπλέον, τον πανύψηλο γκολκίπερ (1,91 εκ. ) γνωρίζουν πολύ καλά οι Βαλβέρδε-Μαθία, κάτι που του δίνει έξτρα πόντους. Το gazzetta.gr παρουσιάζει το προφίλ του έμπειρου τερματοφύλακα της Χέρκουλες!

Τέκνο της Μάλαγα!

Ο Χουάν Χέσους Καταλαγιούδ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάλαγα, όπου αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες του συλλόγου (τη γ’ ομάδα, τη β’ ΙΙ, μετά στην κανονική β’), πήγε δανεικός στην άσημη Αλγκεκίρας και στη συνέχεια επέστρεψε στην κανονική ομάδα του συλλόγου.
Στη Μάλαγα ο Καταλαγιούδ έμεινε μια διετία (2003/05), όπου σημείωσε 36 συμμετοχές. Βασικός και αναντικατάστατος δεν έγινε ποτέ, ωστόσο όταν η ομάδα του τον χρειαζόταν, εκείνος ήταν εκεί για να δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσε...

Χετάφε, Σανταντέρ και... 20 εμφανίσεις

Ο Καταλαγιούδ αποφασίζει να εκφράσει το καλοκαίρι του '05 την επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο, προκειμένου να αγωνιστεί ως βασικός σε άλλη ομάδα της Primera Division και έτσι επόμενος σταθμός είναι η Χετάφε του Μπερντ Σούστερ.
Ούτε κρύο ούτε... ζέστη εκείνη η σεζόν για τον υψηλόσωμο γκολκίπερ, καθώς σημειώνει 13 συμμετοχές, ο δανεισμός τελειώνει και η Μάλαγα το καλοκαίρι του '06 τον παραχωρεί με κανονική μεταγραφή στη Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Στο «Σαρντινέρο» ο Καταλαγιούδ θα μείνει αρκετά πίσω στην καριέρα του, αφού μέχρι το καλοκαίρι του '08 σημείωσε στην Primera Division μόλις... επτά συμμετοχές.

Χέρκουλες, το λιμάνι του!

Όπως είναι λογικό με το τέλος του συμβολαίου του, ο Καταλαγιούδ θα αναζητήσει κάτι καλύτερο, αλλά αυτό θα έρθει στη Segunda Division και τη Χέρκουλες.
Στο «Ρίκο Πέρεζ» απολαμβάνει τον σεβασμό και τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, ενώ πέρσι κέρδισε την άνοδο με την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθεί ως βασικός.

Στη φετινή Primera ο Καταλαγιούδ δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, καθώς βοήθησε με τις επεμβάσεις του σε αρκετά ματς τη Χέρκουλες, η ομάδα όμως σαν σύνολο δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε.

Αγαπημένα του το... 13 και το πράσινο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγαπημένο χρώμα του Χουάν Καταλαγιούδ όπως ο ίδιος έχει δηλώσει είναι το πράσινο, ενώ αγαπημένο του νούμερο ο αριθμός «13»!
Αν πιάσει Λιμάνι πάντως, οι φίλοι του Ο
Keywords
Τυχαία Θέματα