«Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ» (ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων, με την οποία ενημερώνει ότι ορίστηκε η 2η Γενική Συνέλευση Απολλωνιστών με τίτλο «Ο δικός μας ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ», την οποία θεωρεί υψίστης σημασίας για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΘΥΡΑ 1 εδώ και περίπου ένα χρόνο δίνουμε τον δικό μας αγώνα διεκδικώντας το δικαίωμα κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ να εγγραφεί στο Σωματείο μας και να το υπηρετήσει ως επίσημο μέλος του. Το πρώτο βήμα έγινε επιτυχώς και τώρα είμαστε έτοιμοι

να προχωρήσουμε στο ουσιαστικό μέρος του μεγάλου στόχου που δεν μπορεί να είναι άλλο από το μεγαλείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
 
Ενόψει των επερχόμενων εκλογών στο Σωματείο μας, νιώθουμε την υποχρέωση να παραθέσουμε τις δικές μας ιδέες και να παρουσιάσουμε τις απόψεις μας για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του. Γι’ αυτό το σκοπό ορίσαμε την 2η Γενική Συνέλευση Απολλωνιστών με τίτλο «Ο δικός μας ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ» . Η πιο πάνω εκδήλωση ,την οποία θεωρούμε υψίστης σημασίας, θα λάβει μέρος την προσεχή Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 στο οίκημα του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ και θα ξεκινήσει στις 18:00.
 
Στην εν λόγω εκδήλωση έχουν προσκαλεστεί το νυν Δ.Σ. του Σωματείου, τα Δ.Σ. όλων των τμημάτων του Σωματείου μας και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών. Το παρών τους περιμένουμε να δώσουν και άλλα σημαντικά άτομα τα οποία έχουν υπηρετήσει την ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από διάφορα πόστα.
 
Ιδιαίτερης σημασίας θεωρείται η παρουσία πιθανών υποψηφίων για την εκλογή στο νέο Δ.Σ. του Σωματείου έτσι ώστε να ακούσουν τις προτάσεις μας. Στην περίπτωση αυτή σημαντικό για όλους μας είναι να γνωρίσουμε και τις δικές τους απόψεις και ιδέες. Είμαστε στη διάθεση να ακούσουμε τις δικές τους προθέσεις μέσα από το όραμα που οι ίδιοι έχουν για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ του αύριο.
 
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλους τους ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ που νοιάζονται και αγωνιούν για το μέλλον του. Η παρουσία όλων θεωρείται σημαντική σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή που έχει περιέλθει το Σωματείο μας και στην προσπάθεια για ανάκαμψη του.
 
Υ.Γ. : Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα τακτοποίησης των συνδρομών".
 
ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα